Σχετικά με εμάς

Υδραυλικές εργασίες

Αποφράξεις

Θέρμανση

Φυσικό Αέριο

Μπάνιο

Ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαίνιση μπάνιου

logo-1

Η ιστορία μας

Η επιχείρηση μας ασχολείται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις θέρμανσης, πυρόσβεσης και φυσικό αέριο.
Έχουμε ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλες εγκαταστάσεις, δημόσια έργα, ξενοδοχεία, σχολεία, πολυκατοικίες αλλά και κάθε είδους επισκευές σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Διευθύνει και ηγείται ο Κιμουλιάτης Ανδρέας αδειούχους υδραυλικός με πτυχίο μηχανολόγου-θερμόυδραυλικού και με μια εμπειρία που ξεκινάει από το 1997 μέχρι και σήμερα. Έχει το ίδιο πάθος και μεράκι για κάθε εργασία και προσωπικά ο ίδιος επιβλέπει και διεκπεραιώνει τις περισσότερες εργασίες.
Με έμπειρους τεχνικούς και ακολουθώντας την εξέλιξη των νέων υλικών με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και την ανάλογη τεχνογνωσία, σας εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης, σε πολύ προσιτές τιμές και πάνω απ’όλα με σεβασμό στον πελάτη.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;
Σε συνδυασμό με το εμπορικό μας κατάστημα και γνωρίζοντας ότι ο σπασμένος σωλήνας, βρύση, θερμοσίφωνας δεν μπορεί να περιμένει, εξυπηρετούμε άμεσα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δίνουμε λύση στο πρόβλημα σας, χωρίς κρυφές χρεώσεις, με σύγχρονο εξοπλισμό ανεξαρτήτως χρόνου, μέρας και ώρας. Σκοπός και στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές και καθαρές εργασίες στους πελάτες μας και μια φιλική και συνεχή συνεργασία.